Družba Trimo z novim lastnikom, nadzornim svetom in novim vodstvom po uspešni finančni investiciji s strani Innova Capital

Trebnje, 7. april 2016 – Na današnji skupščini delničarjev družbe Trimo je novi lastnik odpoklical dosedanje in imenoval nove člane nadzornega sveta Trima. Novi nadzorni svet je na svoji današnji prvi seji imenoval novo vodstvo družbe Trimo.
Blaž Angel, Matija Vojsk, Gregor Krajnc in Anton Škrlj so bili iz nadzornega sveta družbe Trimo odpoklicani. Novi člani nadzornega sveta od današnje dne dalje so:
  • Jeffery L. Grady (Bullrun Advisores) kot predsednik,
  • Andrzej Bartos (Innova Capital) kot podpredsednik,
  • Nevenka Črešnar Pergar (NP Consulting, član),
  • Jože Drčar (delavski predstavnik, član),
  • Peter Štrekelj (delavski predstavnik, član),
  • Sebastian Teter (Innova Capital, član).

Po skupščini delničarjev se je novi nadzorni svet družbe Trimo sestal na svoji prvi seji in imenoval Macieja Radomskega za novega predsednika uprave družbe Trimo.

Ostali novi člani vodstvenega tima so:
  • Jacek Jańczuk – Direktor poslovnih procesov
  • Bartosz Jurkiewicz – Član uprave za nabavo
  • Tine Svoljšak - Izvršni direktor za finance Skupine Trimo

Vsi štirje člani novega vodstva družbe Trimo prevzemajo svoje funkcije z današnjim dnem. Z istim dnem se zaključi mandat dosedanjega predsednika uprave Igorja Keržana in člana uprave za organizacijo Bojana Gantarja. Skupaj sta opravila pomembne korake za stabilizacijo družbe Trimo in njeno pripravo na naslednjo stopnjo širitve in rasti.  Sporočilo za medije